perjantai 13. tammikuuta 2017

Parasta just nyt.. Hieman, ihan vähän jo pidentyneet päivät ja valon tuoma virkeys. Sen huomaa aurinkoisella säällä, tosin auringosta ei täällä etelässä ole kyllä viime päivinä näkynyt vilaustakaan mutta ehkäpä viikonloppuna sitten..

.. Talvinen winter wonderland -maisema saa hymyn huulille kun vilkaiseekin ulos..

 .. Ensi viikolla alkavat omat ratsastustuntini! Tätä on odotettu kuin kuuta nousevaa ja laitan sormet ristiin, että tunnit vihdoin ensi viikolla pääsisi alkamaan..

.. Uusi kasvovoiteeni joka tekee ihosta ihanan pehmeän ja olen lähes varma, että jo muutamassa päivässä kaikki rypyt juonteet ovat selkeästi vähentyneet..

♥..  Pienet koiraystävykset jotka ilahduttavat omilla touhuilla ja leikeillään..


.. Perjantai! Tänään on taas viikon paras päivä ja tiedossa on rentoa oleilua ja kevään matkasuunnitelmien viimeistelyä..

.. Aamupala, jota saan tänään nauttia oikein antaumuksella, kun pidän etäpäivän koti-konttorilla..

.. Ensi viikolla pidettävät Matkamessut 2017. Meinaan mennä fiilistelemään sekä uusia että jo vanhoja tuttuja kohteita. Lisäksi minua kiinnostaa Mondo-lavan aiheet, joista ainakin ehdottomasti meinaan mennä kuuntelemaan matkakuume.net -bloggaaja Gian kertomusta maailmanympärimatkasta, josta hän perheensä kanssa palasi reilu vuosi sitten..

.. Ystävät, joiden olemassaoloa ei voi sanoin tai kuvin kiittää. Olen onnekas, kun ystäviä on kertynyt hyvinkin erilaisista paikoista ja porukoista. Kiitos kaikki (tunnistatte kyllä itsenne) Te ihanat, joiden kanssa tälläkin viikolla on puhuttu, viesteilty, chattailty ja snappailty, olette korvaamattomia 

.. Parhaan ystäväni Syntymäpäivät! Onnea Tiger!Sädehtivää perjantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥