maanantai 16. huhtikuuta 2018

Kevät mielessä

Heipparallaa ystävät! Jotenkin tämä aika taas juoksee niin ettei mukana meinaa pysyä! Tässäpä siis pikaisia kuulumisia menneeltä viikolta;

♥ Olen nauttinut kevään ensi tuuladuksista oikein täysin siemauksin ja ottanut esille sekä kesätakit että kesäkengät, ihanaa! Toppatakit vein uhkarohkeasti jo varastoon mutta ihan vaan varmuuden vuoksi pakkasin ne kuitenkin niin, että tarpeen vaatiessa takit on helpppo sieltä kaivaa esiin esim. juhannuksena. Tästä varautumisesta huolimatta, toivon koko sydämestäni, että koska talvi kuitenkin oli varsin kelpo talvi, niin kesäkin olisi pitkästä aikaa ihan oikea kesä..

kesäkenkulit odottavat jo malttamattomana
 päästä puhdistetuille kaduille tassuttelemaan :)

♥ Ihaillut koiratovereiden vilpitöntä iloa ja kaveruutta toistena seurasta. Nämä karvaiset Ystävykset ovat niin liikuttavan hellyyttäviä keskenään että sydän meinaa pakahtua onnesta. Ei nimittäin ole mitenkään itsestään selvää, että kaikki koirat tulisi aukottomasti toimeen keskenään! Tämän saimme nimittäin kokea aikaisemmin, kun nykyisin jo kolmen vuoden ikään ehtinyt Simba asteli taloon. Tällöin vanhin, nyt jo sateenkaarisillalla asteleva vanha herra ei voinut sairautensa vuoksi oikein sietää pentua tämän hyppiessä ja vauhkotessa koko ajan vieressä. Mutta nämä kaksi nykyistä kaverusta ovat kyllä selkeästi parhaat ystävykset keskenään ja se jos mikä mieltä lämmittää..

♥ Laittanut terassit kesäkuntoon. Mieheni pesi terassit ja minä sisustin :) Trampoliinikin pääsi paikalleen, tosin nurmikko sen alla on viime kesän jäljiltä niin kehnossa kunnossa etten oikein tiedä, mitä sen asian suhteen voisi tehdä? Voisikohan takapihalle ostaa kokonaan sellaisen keinonurmen tai vastaavan? Koska myös koirakavereiden touhut näkyvät nurmikossa niin samalla saisi laitettua koko pihan uusiksi. Saapa nähdä mitä sitä keksitään..

♥ Potenut pientä puhelinkateutta. Tyttäreni sai uuden puhelimen rikkimenneen tilalle ja hieman haikeana olen ihaillut hänen uutta puhelintaan. Oikeasti en siis tarvitse enkä haluakaan uutta puhelinta ennen kuin Omppu taas tekee kooltaan pienempiä puhelimia mutta suloiseltahan tuo hänen uusi puhelimensa kieltämättä näyttää. Värikin olisi oikein mieluinen ja sepä se taitaakin olla se mikä minua eniten puhelimessa kiehtoo..

Roosakultainen puhelinkateus :)

♥Tehnyt erinäisiä listoja asioista, joita täytyisi muistaa. Minä en yleensä kuulu varsinaisiin to do-listojen tekijöihin, sillä oli sitten kyseessä kauppalista tai tehtävälista, en kuitenkaan lopulta muista koko listan olemassaoloa saatika sitten sitä, että kauppalista vieläpä tulisi mukaan oikein  kauppareissullekin. Sen sijaan taas muistan oikein hyvin sen, mitä kauppalistalla lukee eli sinänsä ei ole merkitystä juurikaan sillä, onko lista oikeasti mukana vai ei. Muistan nimittäin ihan hyvin että listalla kolmantena lukee omenat..

♥ Tuntenut salaa pientä ylpeyttä kun uimahallissa eräs toinen naisuimari kysyi, saako hän tulla samalle radalle uimaan kun uin kuulemma sen verran nopeaa tahtia :) Siis en todellakaan ole mikään kilpauimari mutta kieltämättä tuli hyvä mieli moisesta kehusta..

Omena päivässä pitää
mielen terveenä vai miten se meni..

♥Aloittanut pakastimen tyhjennys-operaation. Jostain syystä joka ikinen vuosi käy niin, että syksyn ja alkutalven säästelen, siis oikeasti oikein hilloan, pakkasen antimia eli marjoja ja vihanneksia, joita sinne rakkaudella on edellisenä kesänä talteen talven varalle säilötty. Sitten usein juurikin näin kevään kynnyksellä muistan tai huomaan, että niin, meillä tosiaan on pakastimessa kymmenen kiloa mansikoita ja samanlainen setti erinäisiä vihanneksia pakastin pullollaan. Eli nyt sitten on tehty smoothieita ja keittoja oikein olantakaa ja tehdään varmasti vielä tulevina viikkoinakin. Tämä onneksi taitaa olla lopulta kuitenkin ihan positiivinen ongelma..


Tämä nauratti tänään
(vaikkei oikeasti kaikki Kiinassa tehty ole huonoa, kokemusta on!)

Muikeaa Maanantaita kamuset!

P.S. Huomenna on taas vuorossa Throwback Tuesday, pysykäähän kuulolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥