maanantai 23. tammikuuta 2017

Asukriisiin helpotusta?

Tiedättekö sen tunteen kun vaatekaapista ei löydy mitään päällepantavaa? Tai siis, löytyy kyllä mutta tuntuu ettei mikään tunnu oikealta? Kuulun itse niihin ihmisiin, jotka eivät koskaan voi edellisenä päivänä päättää seuraavan päivän asua, puhumattakaan nyt koko tulevan viikon asuista. En vain voi etukäteen tietää, mitä haluan seuraavana päivänä pukea päälleni ja sitten taatusti harmittaisi vietävästi kun olen käyttänyt aikaa asu-suunnitteluun ja fiilis pukeutua johonkin toiseen asuun viekin voiton.



Sinänsä luulisi tämän olevan minulle helppoa kun lähes koko vaatekaappini värimaailma on.. kröhöm.. aika tummanpuhuva mutta ei.. Tiedän tasan, minkälaisista vaatteista pidän ja jos ei nyt täysin samanlaisia mustia paitoja, neuleita tai villatakkeja kaapista pelkästään löydy niin kyllä ne hmm..  hyvin minun näköisiä ovat. Saatan kivan paidan löytäessäni ostaa samaa vaatetta useamman yksilön niin ei sitten tarvitse kiireessä etsiä sitä yhtä tiettyä vaatekappaletta ympäri huushollia vain huomatakseen paidan olevan märkänä kuivumassa.



Vaatteen materiaalilla on suuri merkitys vaatekaappissani ja koiraperheessä asuvana tiedän oikein hyvin materiaalit, joista ei kannata edes haaveilla koska koirat ja karvat. Niitä (karvoja) on yksinkertaisesti aivan joka paikassa ja siksi tarrarullia löytyy tästä taloudesta joka kulmalta. Oikein kiva sisustusesine kertakaikkiaan, jei! Suosikkimateriaalini on Cashmere ja oikein säilytettynä sekä -hoidettuna cashmere-vaatteet säilyvät vuosia uudenveroisena. Materiaalina cashmere on ihanan pehmeää sekä päällä tosi lämmin, joten etenkin näin talvisin se on loistava materiaali. Mutta kannattaa muistaa noudattaa hoito- ja etenkin pesuohjeita tarkkaan, nimimerkillä kokemuksen ja lähinnä vauvalle sopivan kokoisen paidan omaava..




Mutta siis, koska en myöskään pidä asukriiseistä kiireen keskellä, kasasin muistiin muutamia suosikkeja joita voi sitten luntata vaikkapa täältä kun hätä on suurin.

Ja eihän ne asut nyt lainkaan niin mustanpuhuvia olleet :)

Mukavaa alkanutta viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥