sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Weekend snapshot

Viikonloppu on taas kulunut nopeasti mutta onpa kyllä ollut kivat vapaapäivät! Perjantaina töistä tullessani oli pakko ottaa päiväunet, sillä illalla oli tiedossa Lauri Tähkän keikka ystävän kanssa. Yleensä varon ottamasta pidempiä päiväunia välttääkseni tokkuraisen olon, mutta nyt vierähti kyllä parituntinen täysin untenmailla.

Päiväunet  


Aloitimme illan ystäväni kanssa illallisella kuulumisien vaihdon lomassa, jonka jälkeen suuntasimme kohti keikkapaikkaa. Sepäs olikin, hmm.. mielenkiintoinen (?) kokemus.. Ruusulinna Nurmijärvellä on kaiketi varsin perinteinen tanssi-paikka ja sanotaanko nyt niin, että ei ehkä ihan minun tyyliseni paikka ollut kyseessä, mutta keikka itsessään oli kyllä tosi hyvä. Laurilla vaan tuntuu olevan homma hallussa ja hänestä kyllä näkee ja aistii, että musiikki vie mennessään. Ehdottomasti voisin lähteä fiilistelemään Latea uudestaankin!

Laurihan se siellä :)


Lauantai-aamu valkeni niin harmaana ja sumuisena, että sää kuvasi kyllä omaa olotilaani varsin osuvasti. Vaikka perjantaina ei tullutkaan nautittua yhtä siideriä lukuunottamatta muuta kuin vettä niin lyhyeksi jääneistä yöunista johtuva tokkuraolo sopi hyvin ulkona vallitsevaan säätilaan.

Aamupalan jälkeen suuntasimme puolisoni kanssa ostoksille ja muistin yhtäkkiä, että tarvitsen nyt ehdottomasti jotain askarreltavaa kun ulkonaolo ei säästä johtuen liiemmin napannut. Suuntasimme siis Oulunkylän Lankamaailmaan ja matto- sekä sukkatarvikkeita hankkimaan. Olen pari vuotta sitten virkannut (kyllä, luit aivan oikein, virkannut!)) maton ystävälleni lahjaksi ja ajattelin, että nyt varmaankin olen toennut edellisestä uurastuksesta tarpeeksi koska olin valmis urakoimaan samaisen maton kotiinkin. En tosin ensin muistanut, että niin, ne matonkude-vyyhdithän pitää ensin keriä rullalle ja sekin on oma hommansa ja vie tovin jos toisenkin. Siinäpä se lauantai-ilta sitten sujuikin :)

Lankavyyhdistä lankakeräksi


Tänään(kin) sää on ollut harmaa kuin lonkero lasissa konsanaan ja myös hitsin liukas joten ulkoilu on jäänyt harmittavan vähälle tänä viikonloppuna. Toisaalta, mattoprojektiin saa kyllä aikaa kulumaan ihan niin kauan kuin haluaa.. Lisäksi ohjelmassa on tulevan viikon suunnittelua, ruoan laittoa sekä rentoilua muuten vaan. Illalla saatamme suunnata koko perheen voimin lenkin kautta pizzalle lemppari-ravintolaan, mikä olisikin oikein makoisa päätös viikonlopulle!
Koiraystävykset saavat puolestaan nauttia makoisia luita ja uskon sen sopivan heille varsin hyvin, sillä niin antaumuksella kaverukset omia luitaan aina kaluavat ettei siihen parane väliin paljon kurkotella. Molemmille on täytynyt keksiä oma luun-syönti-paikka ja -matto, jossa saa rauhassa luuta järsiä, sillä liian lähekkäin tämä nautintohetki ei onnistuisi, koska toinen saattaa välillä ihan vahingossa erehtyä toisen apajille :)

Koirakaverukset 


Toivottavasti sielläkin viikonloppu on sujunut mukavasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥