maanantai 29. toukokuuta 2017

Beijing on my mind ♥

Voi Peking ja Kiina, minkä meille teit! Sydän meinaa pakahtua kaikesta näetystä ja koetusta, eikä sitä oikein vieläkään meinaa ymmärtää, mitä kaikkea on tullut nähtyä. Peking tarjosi meille kyllä parastaan niin säiden, kuin vehreytensäkin puolesta; tänne on ehdottomasti palattava vielä uudestaan!



Kauniita kylttejä Pekingissä


En missään tapauksessa olisi odottanut näin kaunista ja idyllistä keskusta-aluetta tällaisessa suur-kaupungissa; kivoja kahviloita, ravintoloita, kauppoja ja kaiken keskellä paljon puita sekä uskomaton määrä kauniita kukkaistutuksia suihkulähteineen. Lisäksi tietenkin kaikki nähtävyydet joita Pekingissä todellakin riittää! Jokaiselle päivälle olimme suunnitelleet jotain uutta nähtävää ja koettavaa ja paljon kyllä tuli nähtyäkin. Suurin kiitos koko matkasta kuuluukin rakkaalle ystäväperheellemme! Ilman heidän vilpitöntä iloa ja halua esitellä ja näyttää meille heidän nykyistä kotikaupunkiaan, olisimme jääneet tosi paljosta paitsi. Kaunis kiitos siis maailman parhaimmasta lomasta sinne toiselle puolelle maailmaaa!  ♥  Olette rakkaita ♥  

Suihkulähde vilvoittaa kuumana päivänä :)


Loma on nyt takana ja on aika palata ruotuun niin työn, vapaa-ajan kuin bloginkin suhteen. Pekingistä tulossa juttua vielä myöhemmin kunhan saan kaikki tuhannet(!) kuvat käytyä läpi ja kasattua myös hieman ajatuksia. Kotona pyöri pesukone jo tunti laskeutumisen jälkeen ja koiraystävätkin pääsivät lepäämään tutulle kotisohvalle. Täällä siis arki asettuu uomiinsa taas pikkuhiljaa ja nyt on aika vuorostaan ihailla ja nauttia Suomen kesästä!


Hutongeilla Pekingissä


Vehreää & Virkeää uutta viikkoa kamut!


P.S. Edellisen viikkokatsauksen kuvatkin näkyvät nyt oikein. Pääset katsomaan niitä tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥