maanantai 4. syyskuuta 2017

20 x Jatka lausetta..

En ymmärrä... Miten joku voi pitää maanantai päivistä! Tiedän, että monet ajattelevat maanantain olevan aina uusi alku jne.. mutta omiin suosikkeihini maanantai ei kyllä koskaan ole kuulunut. Että hyvää alkanutta viikkoa vaan :)
Seuraavaksi ajattelin… Keittää kahvia!
Viimeaikoina… Olen haaveillut lämmöstä ja lomasta. Lomahaaveilu alkaa olla niin kokonaisvaltainen tunne, että  alan oikeasti uskoa jo itsekin siihen, että olen loman tarpeessa..
En osaa päättää… Mikä minusta tulee aikuisena. Onneksi aikuisuus ei katso ikää, heh..
Puolukat ♥

Muistan ikuisesti… Tyttäreni syntymän. Se, kuinka kaikki muuttuu yhdessä yössä, ei voisi enempää lapsen syntymässä pitää paikkaansa. Oman hääpäiväni muistan myös ikuisesti. Rakkaus 
Päivän paras juttu… Oli mieheni heittämä lausahdus tyttärellemme kun puhe oli eräänä iltana aktiivisuudesta koulussa. Mies kehotti häntä olemaan aktiivinen jumppatunneilla vaikkei kaikki tekeminen olisikaan sitä lemppari-hommaa  ja sanomaan opettajalleen, että hän on koko viikon odottanut kyseisiä jumppatunteja  ja että oikeastaan pitäisi olla vähemmän välkkää, enemmän voikkaa! Mieheni uhkasi teettää tyttärellemme t-paidan kyseisellä tekstillä varustettuna..
Noloa myöntää, mutta… olen salaa haaveillut jo punaisesta väristä sisustuksessa eli ilmeisesti joulukin alkaa siis olla kohta jo mielessä..
Viikko sitten… Mietin, miten tulevan viikon aikataulut saadaan hoidettua niin, että kaikki ovat tyytyväisiä. Tänään mietin taas ihan samaa!
Kaikista pahinta on… Pelko ja tietämättömyys.
Perhonen ♥

Salainen taitoni on… No en siitä salaisesta tiedä mutta olen tosi nopea lukemaan.
Jos saisin yhden toiveen se olisi… Terveyttä toivon sekä läheisilleni että itselleni.
Minulla on pakkomielle… Laittaa pyykit kuivumaan aina tietyllä tapaa. Mielelläni siis laitankin pyykit itse kuivumaan vaikkakaan se ei ole lempihommaani. Sukat kuuluu laittaa kuivumaan vierekkäin, ei sikin sokin sinne tänne :)
Söin tänään…  Hapankorppuja avokaadolla ja ripauksella pippuria. Niin hyvää!Tosin hapankorppuihin tulee himo, enkä koskaan voi syödä vain yhtä hapankorppuleipää..
Ärsyttävintä on… Odottaminen. Oli sitten kyseessä jonkun henkilön odottamisesta tai jonkun tapahtuman odottamisesta, se on aina yhtä ärsyttävää! 
Minusta on söpöä.. Katsella koirakaverusten yhteistä tekemistä ja touhuamista. Nämä kaksi ovat kyllä alusta alkaen olleet niin ystäviä keskenään etten voisi olla iloisempi heidän puolestaan. Tietenkin he ovat myös partners in crime..
Pupu ♥

Minun tekisi mieli… Ottaa tänään pienet päiväunet!
Kahvilassa tilaan.. Mocha frappen! Pullasta tai leivoksista en niinkään välitä mutta jotain makeaa on saatava ja siitä syystä suklainen kahvi maistuu aina!
Minua hävetti… Kun olin luvannut toimia tyttäreni kampauspäänä (!) ja olin koko homman unohtanut. En myöskään millään olisi jaksanut olla letitettävänä mutta pakkohan se oli.. Letistä tuli kyllä tosi hieno ja uhkasinkin tästä lähtien herättää tyttäreni aamuisin ennen töihin lähtöä jotta hän voisi joka aamu laittaa hiukseni letille. Tämä ei kuulemma ollut hänen mielestään sopivaa. Sitävastoin hän kuulemma mieluusti letittää iltaisin hiukseni.
Olenko ainoa, jonka mielestä… Kesää ei ollut tänä vuonna ollenkaan?
Huomenna meinaan.. Suunnata tallille  ja harjata, paijata sekä nuuskutella  ihanaisia karvaturpia.


 Leppoisaa alkanutta viikkoa!
P.S. Jutun kuvituksena käytetty eilisen metsälenkin kuva-saldoa. Luonto on kyllä tosi kaunis ihan kaikkina vuodenaikoina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥