perjantai 24. maaliskuuta 2017

Viikkokatsaus vko 12

Ihanaa Perjantaita kaunokaiset! Viikonloppu se taas kolkuttelee ovella ja aurinkokin on ilostuttanut näyttäytymällä taas muutaman harmaan päivän jälkeen. Viikko on ollut täynnä erinäistä projektia ja suunnittelua, joten taas se viikonloppu vaan tulee oikein mukavaan saumaan! Tänään tapaan ihanaa ja rakasta ystävään illanvieton merkeissä ja se jos mikä on vasta mukavaa! Nyt sitten viikon tapahtumiin: Kuluneella viikolla..


Ostin..
Sulkapallo-tunneilla mukana kulkeva juomapuolloni koki kovia pesuoperaation aikana ja olin hetken ilman juomapulloa. Totesin, ettei lasinen juomapullo ehkä sittenkään toimi kovassa menossa ja mietin pitkään, mistä löydän uuden janonsammuttajan. Sattumalta internetin syövereissä silmiini pisti Riviera Maisonin muovinen pullo ja se oli menoa siltä istumalta. Vaikka olen parjannut Postia sen hitaudesta niin nyt täytyy kyllä sanoa, että nopeastipa tuli paketti perille; tilasin pullon iki-ihanasta Millan Putiikista maanantaina ja paketti oli noudettavissa lähi-postistani jo heti tiistaina iltapäivällä. Tämä jos joku oli nopeaa palvelua sekä itse myymälästä että myös Postilta. Huippua!

Uusi juomapulloni, pure love!Olen uskonut..
Siihen, että kaikella on tarkoituksensa. Olemme puolisoni kanssa miettineet päämme puhki tulevan vuoden reissu-suunnitelmia ja vaikka itse suunnittelusta kovasti tykkäänkin, saa siihen myös käytettyä aikaa hurjan paljon. Viimeiset pari viikkoa olemme pallotelleet erinäisiä ideoita siitä, mihin jo perinteeksi käyneellä toukokuun-lomallamme haluamme suunnata ja voi pojat, olemme olleet lähdössä ties vaikka minne, ennen  kuin lopullinen ajatus sitten iski kuin kirkkaalta taivaalta. Toukokuussa suuntaamme vihdoin ja viimein Kiinaan. Lentoliput sähköpostissa (etenkin jos niitä on useampia kappaleita..) on se hetki, kun matkaa saa alkaa jo fiilistelemään ja suunnittelemaan oikein olan takaa. Tyttäreni hyppi tasajalkaa kun kerroin että pian tapaamme rakkaat ystävämme Pekingissä.

Helsingistä Kiinaan ja Kiinasta Helsinkiin

Suunnittelin..
Yllä mainittua reissua tuli heti sen verran suunniteltua, että tutkin viisumihakemuksien vaatimuksia ja selvitin, mitä kaikkea tämä operaatio vaatii. Oma hommansa on aina näiden selvittely mutta onneksi mieheni oikeankokoista ja -väristä valokuvaa lukuunottamatta kaikki muu tarvittava alkaa ollakin jo kunnossa. Ensi viikolla sitten vieraillaan Kiinan Helsingin suurlähetystössä Kulosaaressa ja toivotaan, että viisumihakemus on täytetty oikein ja että vaaditut liitteetkin ehtisivät saapua oikeaan aikaan.Havahduin..
Valoisuuteen! Kevät on ihan oikeasti nyt täällä, sillä eilen aamulla havahduin siihen, että seitsemältä aamulla sain sammuttaa toimistolta valot kun aurinko riitti valaisemaan koko tilan kirkkaalla valollaan! Tulevana viikonloppuna siirretään taas kelloja (voitaisiinko tästä hölmöydestä jo vihdoin luopua Suomessakin?) joten ensi viikolla illatkin sitten ovat jo paljon valoisampia, ihanaa!

Tuskastuin..
Koirakodin miinuspuoliin kuuluu jokapaikassa olevat koirankarvat. Olen odottanut sopivaa karvan-nyppimis-hetkeä kuin kuuta nousevaa ja viime viikonloppuna hieman aloitimme operaatiota. Nuorin ystävämme ei oikein ollut innoissaan kyseisestä toimenpiteestä ja harjoittelusession jälkeen pakeni paikalta kuin ohjus, sohvan nurkkaan, peittojen ja tyynyjen väliin. En vielä uskaltanut hänelle kertoa, että jatkoa seuraa tulevana viikonloppuna..


Koiraystävä Mocha


Nautiskelin..
Maraboun Creamy Biscuit-suklaalla. Tässä nyt sitten varsinainen herkku-vinkki kaikille suklaahulluille; tämä oli taivaallista! Harvoin sorrun kaupoissa herkkuhyllyn antimiin koska tunnen itseni; suklaahimoissani ostan kauppareissulla suklaalevyn, syön levystä muutaman palan ja loput heitän vuoden päästä kaapin perukoilta roskiin. Niinpä olen todennut, ettei minun yksinkertaisesti kannata ostaa kuin maksimissaan Pätkis-patukka. Mutta tämä oli oikein kelpo ostos ja ehkäpä tänään nautiskelen muutaman palan lisää, ihan vaan perjantain kunniaksi!

Maraboun Creamy Biscuit, namm!Huikean Hurmaavaa Viikonloppua Ystäväiset!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥