keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Arjen ilostuttajat

Välillä sitä miettii, että miten ihmeessä tavaraa voikin olla ja kertyä niin paljon ja siitäpä mieleen tulikin, että voi kun sitä vain osaisikin ostaa ainoastaan tarpeeseen! Kyllähän sitä tietenkin jollakin tapaa tarpeeseen tulee aina ostettua mutta siis niin, että kuluttaisi vanhat vaatteet ensin puhkirikki, käyttäisi jäljellä olevat kauneus- ja hoitotuotteet loppuun ennen uuden ostamista ja lukisi vanhat kirjat ennen uusien hankkimista. Tämä tietenkin olisi se ideaalein tilanne, mutta näin se ei kyllä meidän perheessä kenenkään kohdalla mene..

Tästä sitten oivana aasinsiltana siihen, että ainakin toivon kaiken, mitä ostan uutena tai vanhana, tuovan iloa ja hyötyä ihan siihen jokapäiväiseen arkeen. Alla nyt sitten näitä omia arjen ilostuttajia:


  • Lemppari housut, kengät tai paita: Aina, siis ihan aina, mielen valtaa tunne, että kiva kun tämä oli puhtaana! Oma suosikki: Vaihtelee kuukausittain mutta monesti löydän myös jonkin pitkään käyttämättömänä olleen vaatteen uudestaan ja fanitan sitä sitten taas hyvän aikaa :) Monesti olen jonkin vaatteen kohdalla miettinyt, että onneksi en ole tätä heittänyt kirppikselle vaan säilytin sittenkin.
Lempparihame?  • Suosikki Shampoo ja hoitoaine; Tarvitsen näitä lähes joka päivä joten mielelläni ostan tuotteita, joista oikeasti tykkään. Oma suosikki: Tällä hetkellä on TIGI Bed Head Urban Antidotes-sarja. Tykkään näiden tuoksusta sekä siitä, että kun shampoon levittää hiuksiin se vaahtoaa ja hoitoaine tuntuu hoitoaineelta eikä limaiselta liejulta..

Arjen luksusta?


  • Arkistakin arkisempi Hiusharja ja -kampa; Todellakin niin arkinen mutta voi miten tärkeä! Oma suosikki: Iso ja harva piikkinen kampa. Perinteistä hiusharjaa en voi käyttää (en edes tangle teezeria) sillä en saa harjaa ensimmäisen vedon jälkeen enää irti hiuksistani..
Arjen pelastajat?


  • Hyvänmielen Alus- ja urheiluvaatteet; Ne, joissa on yksinkertaisesti hyvä olla. Ei kiristä tai purista mistään ja tukevat juuri oikeista paikoista. Omat suosikkini sekä arkeen että urheiluun olen jo löytänyt ja muita en enää itse osta. Oma suosikki: Urheiluvaatteet Nike, alusvaatteet Lindex ja Chantelle. 
  • Suosikki huonekalu tai esine; Ihastuttaa aina ohi kävellessä suuresti. Oma suosikki: Aaltomaljakko ja olohuoneessa seisova piano. Aaltomaljakko ihastuttaa ulkomuodollaan suuresti ja se onkin käytössä päivittäin, milloin kukkamaljakkona, milloin konvehtiastiana. Piano taas on kulkenut mukanani lapsuudenkodista asti ja tuo iloa sekä kauniita muistoja aina sen ohi kävellessä.

Musiikkia silmille ja korville?

  • Lempituoksu; Sen kyllä tietää, kun se oikea on löytynyt. Oma suosikki: Hugo Boss The Scent For Her ja Laura Mercier Almond Coconut. Nämä molemmat olenkin jo moneen kertaan maininnut ja vielä ei ole vastaan tullut uusia ihastuksia :)
  • Unelma Kasvovoide; Tämä on päivittäin käytössä aamuin sekä illoin ja aina kun levitän voidetta kasvoille, huumaava ja tuttu tuoksu valtaa mielen ja saa hyvälle tuulelle. Oma suosikki: Mia Höytö Unelma kasvovoide.

Unelma paketissa?

  • Lempiasusteet ja -korut; Vuodesta toiseen ne klassisimmat korut ja asusteet ihastuttavat aina vaan. Oma suosikki: Efva Attlinginin korut. Viime vuosina olen enemmän ja enemmän ihastunut simppeleihin ja yksinkertaisiin koruihin ja mielellään vielä hopean värisenä. Efvan korut ovat tämän hetken (ja viime vuosien) suosikkeja ja pidän siitä, että niissä on aina myös jokin sanoma ja juttu.
Pencez De Moy?


Kaunista keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥