perjantai 14. huhtikuuta 2017

Viikkokatsaus vko 15

Aurinkoista Pitkäperjantaita kaverit! Tämä pääsiäisestä johtuva erikois-aikataulu on saanut allekirjoittaneen aikataulut täysin sekaisin. Meinasin unohtaa eilisen ratsastustuntini koska mielestäni oli perjantai ja tänä aamuna kun heräsin, tajusin, että niin siis tänään on perjantai ja unohdin totaalisesti ajastaa viikkokatsauksenkin tänne blogiin. Tästä syystä tämä nyt ilmestyy hieman myöhemmin kuin normaalisti. Syvimmät pahoitteluni siis!

Viikko tosiaan on ollut hieman erikoinen; jokaiselle päivälle on ollut jotain erikoista, normaali arjesta poikkeavaa ohjelmaa tai tapahtumaa ja ehkä juuri näistä syistä koko viikko on ollut jotenkin kummallinen.. Mutta mennään nyt sitten viikon tapahtumiin; Kuluneella viikolla..

Luovutin..
Kevään odotuksen ja fiilistelyn suhteen! Ajattelin, etten enää odota kevään aurinkoisia ja lämpimiä ilmoja, niitä kun ei vaan tunnu tänä vuonna tulevan lainkaan. Oikeasti, nyt on huhtikuu ja aamuisin on pakkasta!? Olen kuluvalla viikolla kaivanut talvitakin esiin jo pariin otteeseen ja miettinyt, ettei sitä kai varastoon kannata viedäkään, sitähän todennäköisesti tarvitsee kuitenkin, ainakin juhannuksena. Niinpä siis päätin, että kevät on peruttu, minulle sopii, että hypätään suoraan kesään ja hellepäiviin, In my dreams..

Kevään värejä, kunhan se kevät
nyt vaan suvaitsisi saapua..

Nautin..
Harry Holen seurasta. Jo Nesbøn edellisen kirjan, Poliisin luettuani aloitin samalta seisomalta myös uusimman dekkarin Janon lukemisen. Minulla oikeasti oli jo vähän ikävä Harry Holea ja tuntui siltä, kuin olisin tavannut vanhan ystävän pitkästä aikaa! Olen tietoisesti vähän himmaillut kirjan lukemisen kanssa, sillä en halua lukuelämyksen olevan ihan vielä takanapäin.. Ehkä vähän höpsöä, mutta haluan tunteen kestävän vielä hetken. En varmaankaan ole kertonut, etten vieläkään ole katsonut Frendit- sarjan viimeistä jaksoa koska en halua sarjan päättyvät, hah! Ja näitä tapauksia  on usean muunkin tv-sarjan kohdalla. Poden ilmeisesti aikamoista luopumisen tuskaa.. :)

Tuskastuin..
Kiinan viisumihakemus on nyt aiheuttanut jo useamman harmaan hiuksen, niin tälläkin viikolla. Maanantaina mennessäni konsulaattiin, sain vuoronumeron 196 ja kun paikanpäälle astelin, oli asiointivuorossa parhaillaan numero 121. Voitte arvata, tuskastuinko? Päätin samalla hetkellä tulevani uudestaan keskiviikkona, ja silloin tulisin jo ennen konsulaatin aukeamista. Näin teinkin ja olimme pirkkona paikalla aamulla klo: 8:20 (Konsulaatti aukeaa klo:9:00) emmekä muuten olleet edes ensimmäiset! Toisena jonossa sentään. Kun kello löi yhdeksän, kiemurteli odottavien jono jo pitkin Kulosaareen katuja. Saimme viisumihakemukset jätettyä ja poistuimme konsulaatista paria minuuttia yli yhdeksän. Että nyt sitten vaan kauhulla odotan, millainen jono meitä ensi viikolla odottaa, kun viisumit tulee paikanpäältä noutaa. Luottaen toki siihen, että viisumianomuksemme hyväksytään..

Innostuin..
Rauhallisesta pääsiäisestä ja ennen kaikkea neljän päivän tulevista vapaista. Vaikka ohjelmaa ja tekemistä onkin tiedossa ihan jokaiselle päivälle, tulee nämä vapaapäivät oikeastaan varsin hyvään saumaan. Aikomuksena on ainakin vihdoin toteuttaa ikkunanpesu-operaatio ja käydä viemässä isäni haudalle keväistä talvista tervehdystä.

Ikkunat odottavat pesua..
Juhlin..
Fiilistelimme Pääsiäisen tuloa ja tulevia vapaapäiviä perheen parissa eilen torstaina ja ilmassa oli oikeastaan ihan juhlan tuntua! Huippukivan ratsastustuntini (jossa olin tällä kertaa ainoa oppilas) jälkeen haimme pizzat lähipizzeriasta kotiin, nautimme ne kynttilän valossa kylmien juomien seurassa ja juhlimme tulevia vapaita. Parasta tässä oli se tunne, että kaikki on tässä ja nyt, näin on hyvä.

Pizza odottaa syöjäänsä..

Oikein nautinnollista pääsiäistä & pirteää perjantaita!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥