maanantai 10. huhtikuuta 2017

Happy Monday

Menipä se viikonloppu nopeasti! Muutenkin tuntuu, että aika juoksee kovempaa kuin koskaan ja kokoajan on joko maanantai tai perjantai :) Viikonloppuna tuli rentoiltua ja hipsittyä kotioloissa oikein olan takaa, mikä oli kylläkin ihan suunniteltua tietäen, että seuraaville viikonlopuille on luvassa paljon erinäistä ohjelmaa, useaksi viikoksi eteenpäin.




Ensinnäkin nautin omasta sängystä fiilistellen kiireettömästä aamusta. Olin jo etukäteen päättänyt, että viikonloppuna luen Poliisin ja ainakin aloitan Janoa ja näin myös tein. Oli ihanaa herätä sekä lauantai- että sunnuntaiaamuna niin, ettei väsytä ja olo on pirteä. Arkiaamuina kun kello soi, en oikeastaan koskaaan tunne itseäni varsinaisesti pirteäksi vaan toimin  ikäänkuin automaattiohjauksella, kun kerran pitää nousta. Luulen, että vaikka ihminen olisi nukkunut 10 tuntia putkeen niin silloin kun herätys on puoli viisi, ei koskaan voi sanoa olevansa pirteä. Koska kello yksinkertaisesti näyttää vielä aamuyötä. Siksi näitä viikonlopun rauhallisia kotiaamuja osaa jotenkin arvostaa niin paljon.



Molemmat viikonlopun aamut alkoivat lemppari-aamiaisella sekä päivän lehden luvulla, josta suuntasinkin suoraan takaisin omaan sänkyyn nauttimaan Harry Holen seurasta, heh. Lauantaina käväisimme pikaisesti kaupoilla (Koska Hullujen Päivät), jonka jälkeen sain itsestäni sen verran irti, että siivosin koko asunnon ja innostuin myös laittamaan hieman Pääsiäistä kotiin. Olen aika maltillinen koristelija mitä tulee jouluun, pääsiäiseen tai muihinkaan juhliin, nytkin muutamat Narsissit terassilla sekä pari virpomisvitsaa saivat riittää.



Sunnuntain ohjelmassa oli tietenkin pienten virpojien ihastelua sekä vaalivelvollisuuden hoitaminen. Koirat saivat nautiskella kevään tulosta ja paistattelivat tyytyväisenä päivää terassin auringossa oikeastaan koko päivän. Ystävykset viihtyivät pihalla niin hyvin, että katsoin parhaimmaksi viedä ulos myös juomakipot, jotta kaverukset muistaisivat leikkien ja päiväunien välissä myös tankata vettä. Sunnuntain kunniaksi (?) kaivoimme vielä illalla grillin talviteloilta ja valmistimme iltapalaksi kevään ensimmäiset babyribbsit, nam!

Tulevalle viikolle ennustan taas kiireitä ja paikasta toiseen suhaamista, mutta onneksi ensi viikonloppuna vietettävä Pääsiäinen antaa pari extra-vapaapäivää, jolloin saa nauttia, oikein luvan kanssa, ainakin muutaman erikoishyvän Pääsiäismunan :)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥