sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Sunday Blues

Kirjoitinkin jo muutama viikko takaperin, kärsiväni varsin massiivisesta sunnuntai-apeudesta. Välillä se tulee laimeampana, välillä todella vahvana mutta varmaa on se, että aina se tulee.

Pahimmillaan sunnuntai-masennus on alkanut joskus jo lauantaina, joka nyt on ihan tyhmää! Lauantaihan on viikon toiseksi paras päivä ja silloin sunnuntainkin pitäisi olla vielä jossain kaukana tulevaisuudessa, puhumattakaan maanantaista, mutta tähän ei oikein itse voi vaikuttaa.

Olen yrittänyt miettiä, mistä tämä johtuu mutten ole keksinyt mitään järkevää syytä, koska pidän työstäni ainakin suurimmaksi osaksi ja minusta on ihan kiva mennä maanantaina myös töihin. Olen myös erinäisin keinoin koettanut olla antautumatta sunnuntai bluesin syövereihin keksimällä tekemistä ja ohjelmaa, jotta tämän apeuden voisi välttää mutta enpä ole vielä toistaiseksi onnistunut.

Sunnuntai blues iskee myös matkoilla ja lomalla, toki tällöin hieman laimeampana kuin normaali arjessa. Jos siis siellä on joku muukin samasta ongelmasta kärsivä niin nytpä tiedät, ettet ole yksin asian kanssa ♥

Onneksi tässä nyt ei ole kyse mistään elämää suuremmasta asiasta kuten vakavasta sairaudesta tai läheisen menetyksestä. Tästä kuitenkin selviää ihan sillä, että tekee kivoja asioita, niitä mitkä tuottavat hyvää mieltä ja iloa. Maanantain ja uuden viikon saapuessa, sunday blues kuitenkin on taas muisto vain!

Blue Blues :)


Sunnuntai-päivästä huolimatta, suloista sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥