sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Kuka sinä olet? (Blogiarvonta)

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!

Minä olen Marika, kuka sinä olet? Olisi kiva kuulla, keitä siellä ruudun toisella puolella blogiani lueskelee. Joitakin siellä ilmeisesti kuitenkin on, mutta olisi mukavaa tietää teistä lukijoistakin jotain. Niinpä ajattelin, että laitetaan nyt pystyyn tämän blogin ensimmäinen arvonta!

Arvonnan palkintona on keväisen raikas JOIK Fresh -tuoksukynttilä sekä viikolla 11 ilmestyvä Lars Keplerin uutuus, Kaniininmetsästäjä. Huom! Toimitan palkinnon voittajalle siis vasta tuolloin viikolla 11, kun Joona Linnan uudet seikkailut suomennettuna julkaistaan.
Homma toimii niin, että kerro sinä kommenttiboksiin parilla sanalla itsestäsi tai vaikkapa siitä, miten blogiini löysit ja olet mukana arvonnassa. Voit osallistua ilman rekisteröitymistä, mutta laita kuitenkin viestiisi sähköpostiosoite (ei näy julkisesti) sekä jokin nimi tai nimimerkki, jotta osaan huudella sitten arvonnan voittajaa. Huomioithan, että minulla on päällä kommenttien valvonta, joten ei kannata ihmetellä, jos kommentti ei heti tule näkyviin :)

Arvonta alkaa nyt ja vastausaikaa on ensi viikon sunnuntaihin (5.3.2017) klo 21:00 asti. Voittajan julkaisen täällä blogissa sitten heti maanantai-aamuna klo:6:3o.

Onnea ja iloa arvontaan kaikille!


EDIT: Kommentoidessa ei tarvitse jättää sähköpostiosoitetta, pelkkä nimimerkki riittää! Voit lukea lisää aiheesta Täältä


20 kommenttia:

 1. Henna28
  Olen siis Henna ja löysin äsken blogisi ja aloin lukea, tuo kirja pisti myös silmääni sillä olen kova lukemaan ja otan kirjan oitis käsiin kun aikaa joskus liikenee.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 2. 57v. mummo : )
  Mukana menossa ja arvonnassa.

  Ulpu

  rituha@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Tuleva kaksosten äiti joka joutuu olla vuodelevossa ja ajan kuluksi kattelee uusia blogituttavuuksia :) ja kovasi oon oottanut keplerin uutuutta!!
  Ella-Annika
  ellaannikai@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Tällainen tavallinen parikymppinen nainen lukee mielellään juttujasi :)

  -lakkaneito-

  cloudberryshake (at) gmail.com

  VastaaPoista
 5. Juuri nyt suurta surua kantava keski-ikäinen. Tämä päivä on niin tärkeä, siksi täällä blogeissakin elämää etsimässä :)
  minni42@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Löysin blogiisi blogit.fi sivustolta :) oon 21v lähihoitaja Espoosta
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Airiina
  Löysin blogisi ystäväni kertomuksen perusteella, aikuinen nainen ja perheellinen. Luen mielelläni juttuja laidasta laitaan.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 8. Olen 50v. kolmen lapsen äiti, kaksi jo lentänyt pesästä, iltatähti vielä kotona.
  Pidän hyvistä tv-sarjoista, lukemisesta ja vietän paljon aikaa tietokoneella mm. blogien parissa :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Heippa! Olen Marianna ja löysin blogiisi aivan sattumalta muutama viikko sitten. Tykkään lueskella lifestyle blogeja saada uusia ideoita niistä. :)
  marianna.mmk@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Hei, ensi kertaa täällä. Olen blogger-nimeltäni vintagentti, samannimisen blogin mukaan. Olen 50-vuotias äiti, alan vaihtaja, opiskelija, keikkatyöläinen, tuunaaja ja vaikka mitä... Tuossa tuli listattua myös iso osa syistä miksi oma blogi on pikkaisen hunningolla ja enemmän tuleekin nykyään vierailtua muiden blogeissa kuin päiviteltyä omaa.
  Päädyin tänne kun googlettelin että koskas se Keplerin uusin ilmestyykään ja onko siitä jotain jo kirjoitettu blogeissa. Minulla on aikamoinen viha-rakkaus -suhde (tai oikeastaan tykkään vihata) näihin Keplerin kirjoihin, mutta ajattelin antaa Joona Linnalle vielä yhden mahdollisuuden. Saa nähdä..
  Mukana arvonnassa siis ihan ehdottomasti!
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 11. 42-vuotias laboratoriohoitaja täällä. Mulla on kaksi lasta, joista toinen on jo aikuinen. Harrastuksina lukeminen ja liikunta. Käsitöitäkin olen tehnyt joskus paljon, mutta nyt ne ovat jääneet vähemmälle. Tykkään myös leffoista, musiikista ja matkailusta. Tietokoneellakin tulee notkuttua jonkin verran :)

  suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
 12. Tällä puolella on nuori opiskelija Länsi-Suomesta. Blogi on ihanan positiivinen, siitä tykkään! (:

  - Saraana (saraana.makela@gmail.com)

  VastaaPoista
 13. Täällä lueskelee työorientoitunut tamperelainen. Vapaa-ajalla tykkään katsoa hyviä sarjoja, lukea hyviä kirjoja, syödä hyvää ruokaa ja juoda hyvää kahvia. sonjaemiliia(at)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Minä olen Annukka, tavallinen kolmen lapsen äiti, joka kiireisenäkin arkena rakastaa lukea ja selailla blogiasi, jotkut postaukset tulee luettua useammankin kerran ja palattua niihin.
  Lähdin toteuttamaan yhtä isoa haavetta opiskelun kautta, samalla ehkä etsimään itseäni sen äitiyden alta.
  Ihanaa perjantaita!

  VastaaPoista
 15. Täällä yksi toivoton blogihörhö! Opiskelee muotoilijaksi, mittarissa 25. Kivan monipuolista luettavaa, joten innolla odotetaan aina uutuuksia ^_^
  ssofia.o@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Minä olen Tomppa! Blogien lukijana vielä aloittelija, mutta muuten iloinen 39-vuotias, kahden kissan ja yhden tyttöystävän kanssa asuva mieshenkilö :) Kiitos positiivisistä ja hauskoista kirjoituksista!

  VastaaPoista
 17. Sosiaalityönopiskelija seikkailee blogeissa aika usein. Olet yksi niistä blogeista.
  Arvontaan leenvikki(at)gmail.com

  VastaaPoista
 18. Löysin ihan sattumalta blogiisi. Ihan kiva, vierailen jatkossakin.
  luna.riitta@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Alta kuusikymppinen mummo koiransa kanssa. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Täällä 4-kymppinen kahden teinin äiti. Vuorotöissä hoitoalalla. Rakastan perhettäni, lukemista ja kotoilua.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥