maanantai 13. helmikuuta 2017

Karkkitaivaassa Fazerilla

Sanokaa Fazer kun haluatte hyvää! Kuka muistaa kyseisen lausahduksen ja mainoksen? Kuten jo eilisessä kirjoituksessa mainitsin, oli sunnuntain iltapäivälle luvassa makoisaa ohjelmaa. Vierailimme mieheni suvun voimin Fazer Experience- Vierailukeskuksessa Vantaalla. Tämä oli anoppini järjestämä yllätys meille kaikille, jotka vietämme syntymäpäiviä kuukauden sisään tammi- ja helmikuussa ja tämä jos mikä olikin oikein hauska ja maistuva yllätys!

Aika monta Mignon- munaa..


En ole koskaan aikaisemmin vieraillut Vantaan Fazerilassa, joten vierailu oli minulle ensimmäinen koskaan, mutta myös koko Fazerin Experience- vierailukeskus on avattu nykyisessä muodossaan vasta syyskuussa 2016 eli kovin uutta ja kiiltävää oli kaikinpuolin.

Meille oli varattu tunnin mittainen kierros, joka oli läpileikkaus Fazerin historiaan ja tietenkin kaikkiin tuotteisiin, mitä Fazer on 125 -vuotisen historiansa aikana meille tarjoillut. Aika monessa kohtaa tuli hymy huulille kun mieleen muistui, millaisiin pakkauksiin mitkäkin karkit ja herkut on vuosien saatossa puettu.

Karkkirasioita myös vuosien takaa

Lisäksi ympäri keskusta oli laitettu esille vanhoja astioita, esineitä ja ohjekirjoja, niitä jotka ovat oikeastikin olleet käytössä aikoinaan. Oli mukava huomata, että vanhoja esineitä oli paljon esillä ja kuinka hienosti ne oli suunniteltu sopimaan omille paikoilleen täysin nykyaikaisessa ympäristössä.

Mignon-munien alkuperäinen resepti


Karkkitehdas karkista

Kierroksen loppupuolella koitti lasten (ja okei, ehkä myös aikuistenkin) mielestä tietenkin se paras hetki; Käsky kävi, syökää karkkia niin paljon kuin haluatte ja näinhän me sitten tehtiin! En todella yhtään laskenut, kuinka mota Pätkistä, Dumlea tai Fazerin sinistä söin mutta kyllä niitä kuulkaa useita meni.. Olo oli ehkä hieman pahoinvoiva kun koko porukka vihdoin sanoi olevansa valmiina. Opas ei hoputtanut eikä kukaan käskenyt kiirehtimään vaan tosiaan, herkkuja sai napsia tasan niin kauan kuin kaikki, oikeasti koko ryhmä, oli valmis.

Nyt on lupa herkutella..

Tämän jälkeen saimme tuotekassit täynnä herkkuja mukaamme ja suuntasimme myymälän kautta kotiin. Fazerin kahvilakin olisi kyllä houkutellut ennen kierrosta mutta kierroksen jälkeen olimme kaikki.. ööh.. hieman täynnä, joten kahvilan herkut laskiaispullineen sai jäädä odottamaan seuraavaa kertaa :)

Tämä oli kyllä tosi hauska kokemus ja ehdottomasti suosittelen tutustumaan Fazer Experience -keskukseen, joko ihan omalla porukalla tai osallistumaan erilaisiin tapahtumiin, mitä keskuksessa myös järjestetään. Itse ajattelin, että taidanpa seuraavaksi viedä ulkomaisia ystäviäni tutustumaan Fazerin toimintaan ja maistelemaan Suomalaisia herkkuja ihan paikan päälle!

Työkavereita muistettiin myös ja hekin pääsevät juhlistamaan ennenaikaista ystävänpäivää jo maanantaina, herkkujen muodossa tietenkin :)

Makoisaa maanantaita ja uutta alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥