perjantai 17. helmikuuta 2017

Viikkokatsaus vko 7

Mitä ihaninta viikon parasta päivää! Niin se vaan taas viikko sujahti lähes huomaamatta ja arvaatkaapa mikä tästä perjantaista tekee vielä erityistä ihanamman? Meitsipä onkin lomalla ensi viikon, jihuu! On kyllä ollut tosi, ihan tosi kiireinen viikko ja tänään voikin sitten illalla huokaista helpotuksesta ja kun työpaikan oven tänään laitan iltapäivällä kiinni, meinaan fredagsmysata oikein olan takaa; nostan jalat pöydän kulmalle ja taidanpa ihan kohottaa lasillisen loman kunniaksi jos oikein innostun :) Mutta nyt menneen viikon tapahtumiin; Kuluneella viikolla..


Juhlin..
Tiistaina juhlin sekä ystävyyttä, että omaa syntymäpäivääni. Kaikki juhlapäivät, tai etenkin niiden odotus on yksinkertaisesti ihanaa! Tykkään oikeastaan juhlien odotuksesta jopa enemmän kuin itse juhlasta; siitä kun vatsassa nipistelee jännityksestä ennen jouluaattoa ja odotukset on korkealla. Lisäksi silloin kaikki on vielä edessä eikä tarvitse miettiä, milloin seuraavaksi juhlitaan. Tiistaina oli tosi kiva päivä ja jokainen onnentoivotus tuo aina hymyn huulille. Kiitos kaikki siis onnitteluista ja muistamisesta!

Ystävänpäivän synttäri-kynttiläUnohdin..
Keskiviikkona olin ajatellut tekeväni muutaman työasian illalla, sulkapallotunnin jälkeen. Rupesin sitten työkonettani etsimään vain todetakseni koneen jääneen töihin kiireellä sieltä lähtiessäni. No, en sitten tehnyt raportteja ja mietin tälläkin kai olleen tarkoituksensa. Torstai-aamuna sitten kyseisiä raportteja tehdessäni selvisi edellisen päivän ongelmakin työkaverin toisilla silmillä hetkessä ja totesin, että onneksi en edellisenä iltana käyttänyt minuuttiakaan aikaa niihin raportteihin.. Välillä on ihan hyvä antaa pään(kin) tuulettua yön yli ja palata asiaan kunnon yöunien jälkeen :)

Ihastuin..
Fránniin. Ihastuin ihan tosi kovasti tiistaina tyttäreni ratsastustunnilla, suloistakin suloisempaan poniin joka on tosi kiltti, sopivan pieni ja ihanan pehmeä sekä kaikenlisäksi niin suloinen etten kyllä olisi malttanut lähteä lainkaan kotiin. Toivottavasti näemme pian Fránn!

Fránn-poni


Harmistuin..
Oikeastaan enemmänkin suutahdin, kun urheilutakkini vetskari hajosi alle kuukauden käytön jälkeen!
Olin käyttänyt takkiani ehkä viisi kertaa ja vetoketju sanoi sopimuksensa irti kirjaimellisesti; ensin irtosi vetoketjun vedin ja sitten koko vetoketju. Pienessä mielessäni mietin, että kaikkea kuraa sitä nykyään valmistetaankin ja vannoin painelevani liikkeeseen heti seuraavana päivänä. Näin teinkin ja koska olen peri-suomalaiseen tyyliin (hah hah) hieman huono reklamoimaan asioista, menin kauppaan hyvin nöyrin mielin. Ilokseni kaunis myyjätär oli heti sitä mieltä, että tietenkin takki vaihdetaan uuteen vaikka olisi vuodenkin vanha sillä ei vetoketjun kuulu normaalisti hajota edes vuodessa. Olin super-iloinen ja kiitin myyjää vuolaasti, sillä tuli oikeasti tosi kiva mieli mukavasta palvelusta!

Nautin..
Synttärilahjaksi saamastani lemppari-voiteesta! Olen äärimmäisen huono rasvaamaan ihoani vaikka tiedän, että näin pitäisi päivittäin tehdä. Noin vuosi sitten ihastuin tähän voiteeseen ja etenkin sen huumaavaan tuoksuun niin paljon, että taitaa olla jo viides purkki kyseistä tököttiä meneillään! Muutenkin pidän Vichyn tuotteista paljon ja valtaosa puhdistus- ja kosteustuotteista kaapissani taitaa ollakin kyseiseltä apteekki-merkiltä.

Yksi kylpyhuoneen suosikkituote


Innostuin..
Ihan todella siitä, että Helsinki alkaa tuntua ihan oikealta kaupungilta! Viime aikoina kaupunkiin on tullut uusia kahviloita ja ravintoloita kuin sieniä sateella, puhumattakaan kaupoista. Ehkä itse eniten iloitsin Ruotsalaisen & Other Stories - liikkeen sekä Tanskalaisen Joe & The Juice - mehubaari-kahvilan saapumisesta. Ihan mahtavaa! Molempia olen aina Tukholmassa käydessä fiilistellyt ja nyt heidän liikkeensä vihdoin löytyy myös täältä pohjolan perukoilta, huippua.

Nautin..
Aurinkoisista päivistä ja valoisista alku-illoista! Miten voikaan aurinko ja valo vaikuttaa ihmiseen ja mieleen niin paljon. Tuntuu kuin energiaa riittäisi jokaiselle päivälle tuplasti enemmän kuin esimerkiksi marraskuussa. Keskiviikkoaamuna huomasin, että ulkonahan tuoksuu jo ihan kevät! Eipä tarvitse montaa viikkoa odottaa kun saappaat ja nilkkurit saa heittää varastoon, ihanaa!

Huippua Perjantaita!

Kukkia ystäviltä, kiitos P & L  ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥