tiistai 14. helmikuuta 2017

Ystävänpäivän ystäväkirja

Nimeni on.. Marika

jotkut tosin kutsuvat minua.. Maisuksi, Maiksuksi tai Maikeliksi, eli ei mitään hellittely-nimiä välttämättä mutta vastaan aina jos näillä nimillä kutsutaan. Töissä olen ystävien kesken Martsu tai Markku vaan :)

Olen syntynyt.. Ystävänpäivänä 14. helmikuuta vuonna 1978 eli täytän tänään 39, apuaa.. En kuitenkaan vielä ole koskaan potenut ikäkriisiä, mutta pahoin pelkään sen alkavan vielä tämän vuoden puolella. Toisaalta, ikä ei merkitse minulle mitään, minulla on äärettömän hyviä ystäviä sekä nuoremmasta että vanhemmasta ikäluokasta ja yhtä rakkaita ovat kaikki 

Lapsuuskotini langallinen numero.. Säilyy mielessäni varmaan koko elämäni; 872 9075. Tämän lisäksi muistan myös mummini kotipuhelinnumeron (ja siis mummini numero on ollut käytössä minun ollessani seitsemän vuotta), mutta en mieheni tai tyttäreni nykyistä kännykkänumeroa..Oman numeroni sentään jo nykyään muistan mutta kyllä senkin oppimiseen meni vuosi jos toinenkin.Pienenä olin varma, että minusta tulee isona.. Lentoemäntä. Lapsuusajan parhaan ystäväni äiti työskenteli lentoemäntänä ja ihailin aina hänen kauneuttaan ja virkapukuaan. Lisäksi hän toi matkoiltaan aina mitä upeampia tuliaisia, joista minäkin silloin tällöin pääsin nauttimaan :)

Ensimmäinen ihastukseni oli.. Tarhakaverini Jani. Hän oli tosi suloinen ja aina kovin kiltti! Olimme Janin kanssa aina ne ensimmäiset ja viimeiset lapset, joita tarhaan tuotiin tai tarhasta haettiin :)

Tänä päivänä täydellinen puoliso.. on kiltti, ahkera, hyvä isä ja paras aviomies juuri minulle
Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen.. Olisin jo remontoinut keittiömme ja laatoittanut eteisen lattian! Lisäksi nukkuisin aina kahdeksan tunnin yöunia ja riekkuisin yötä myöten katsellen lemppari tv-sarjoja.

Harrastan nyt.. Sulkapalloa pelaamme viikottain puolisoni kanssa, ratsastamassa käyn omien tuntieni lisäksi myös tyttäreni tunneilla luuhaamassa ja heppoja halailemassa. Käsitöitä teen satunnaisesti silloin kun siltä tuntuu ja kirjoja sekä lehtiä luen päivittäin. Ruokaakin (kirjoitetaan se näin, jolloin se kattaa sekä ruoan valmistuksen, ruoasta haaveilun sekä reseptiikan tutkimisen) koen harrastavani sekä tietenkin lenkkeilyn koiraystävien kanssa.

Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifystä.. No niin.. Kröhöm.. Olen tehnyt itselleni parikin soittolistaa, joita tulee kuunneltua silloin tällöin, välillä myös parin lasillisen jälkeen. Nämä listat sisältävät kaikkea mahdollista hyvinkin eri musiikki-genreistä aina räpistä heviin ja klassisesta rockiin. Uskon, että jos joskus pidämme bileet ystäväni Veskun kanssa, löytyisi näiltäkin biisilistoilta useita tanssiin pakottavia kappaleita..Noloin tv-ohjelma, josta pidän.. Ehkä tähän pitäisi vastata Norjalainen Skam mutta ei se minua kyllä nolota yhtään. Voin kuvitella, että jotain muuta henkilöä se saattaa nolottaa, mutta itse diggaan siitä ihan todella! Lisäksi sarjan musiikki saa menojalan aina vipattamaan :)

Bravuurini keittiössä.. Parhaan  ystäväni äidiltä aikoinaan oppimani Lihapata. Tämän valmistus vie aikaa mutta on aina yhtä makoisaa!

Melkein hävettää kertoa.. mutta olen aika raukkis. En ole yhtään rohkea, mutta osaan kyllä erinomaisesti psyykata itseni jännittäviin tilaisuuksiin tai -hetkiin.

Lapsuuteni lempilelu.. Oli ruskea Ressu-koira, joka asustaa nykyään äitini luona seuraa pitämässä. Ressulta on vuosien saatossa tippunut nenä ainakin kertaalleen, muuten hän voi edelleen ikäänsä nähden varsin hyvin  ♥ 
Lempilelu nykyään.. Puhelin? Se kai on se nykyajan lelu..

Salainen paheeni.. Valkosipuli eri muodoissa! Raakana, ruoassa, kastikkeena, dippinä, kaikki käy. Tosin se ei välttämättä aina ole kovin salainen pahe.. Terveisiä vaan Jannelle :)

Viisaus, jonka olen tähän mennessä oppinut... "Vie mennessäs, tee ollessas ja tuo tullessas". Lausahdus tulee mainittua kotona kyllä tasaisin väliajoin :)

Ystävät ovat.. Tärkeitä ja rakkaita! Erilaisia ystävyys-suhteita voi olla monenlaisia mutta aina ne ovat yhtä tärkeitä ja rakkaita ♥


Ihanaa ja rakkaudentäyteistä ystävänpäivää ihanat!Postaus on kuvitettu Pinterest- tauluni It's all about love -kuvilla

4 kommenttia:

 1. Valtavasti onnea ja ihanaa ystävänpäivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! Ihanaa Ystävänpäivää sinne myös❤

   Poista
 2. Valkosipuliterrorin on loputtava. Vaadin että minun ja valkosipulin väliin rakennetaan muuri, jonka valkosipuli joutuu maksamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onko tämä nyt se kuuluisa muuri-gate? 😄 Huippua ystävänpäivää sinnekin! ❤

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥