keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Uutta ja vanhaa

Parhaita ja rakkaimpia asioita ja esineitä ovat ne, jotka usein kulkevat mukana ihan päivittäin ja vuodesta toiseen miellyttävät silmää. Vaikka johonkin ehkä välillä saattaa kyllästyäkin, herää ihastuminen taas sopivan ajan kuluessa kuin uuteen kukoistukseen. Kepeän keskiviikon innoittamana, alla omia suosikkeja, jotka monet ovat vuosien takaa eli otsikon mukaisesti vanhoja ja osa taas viimeaikaisia uusia löytöjä, mutta ovat jo lunastaneet paikkansa sydämessäni.



 ♥ Huivit ja vyöt; Asusteita tulee ostettua oikeastaan tosi harvoin ja niitä ei taatusti löydä koskaan etsimällä! Ne kävelevät eteen mitä yllättävimmissä paikoissa ja silloin on tartuttava tilaisuuteen, turhia miettimättä. Pidän asusteista, sillä niillä saa jokaiseen asuun sitä jotain pientä twistiä ja usein ne mahtuvat matkatuliaisena hyvin pieneenkin tilaan. Parhaimmat huvit olen aina löytänyt ulkomailta ja useimmat omistani ovat jo vuosien takaa. Välillä kyllästyn niihin totaalisesti ja sitten taas jonain päivänä löydämme toisemme uudestaan.




  ♥ Tuoksut/ hajuvedet; Näitäkin tulee ostettua harvakseltaan mutta sitten kun löytyy se oikea niin kolahtaa ja lujaa. Tämän uusimman Hugo Bossin The Scent- tuoksun kanssa kävi niin, että muutaman kerran testattuani en enää voinut päästää irti. Ennustan meille pitkää yhteistä taivalta, sillä niin kovin olen tuoksuun tykästynyt.



♥ Avaimenperät ja itse avaimet; Oli kyse sitten kotiavaimista, pyöränavaimista (en tosin omista pyörää, mutta jos omistaisin) tai työpaikanavaimista, niille jokaiselle löytyy omanlaisensa avaimenperä tai -pussukka. Kotiavaimieni avainpussukka (mikähän tämän oikea suomenkielinen nimi on?) on sekin tuotu joltain reissulta ja on äärimmäisen hyvä arkikäytössä; pussukkaan mahtuu pika-kauppareissua (tai baari-iltaa) varten kortit, setelit ja muutama kolikkokin ja lisäksi se pitää itse avaimet suojassa niin, etteivät ne pääse raapimaan ja naarmuttamaan muita laukussa kulkevia tavaroita.



♥ Kellot ja pienet käsilaukut; Omistan useampia rannekelloja, jotkut niistä ovat ihan halpis-versioita, mutta niissäkin on sitä jotain ja toiset taas hieman arvokkaampia yksilöitä. Yhteistä kaikille on omaa silmääni miellyttävä ulkonäkö sekä tunnearvo. Sama kaava toistuu myös pienissä käsilaukuissa ja hygienialaukuissa; niitä tosin ei määrällisesti ole varastoissani kovinkaan montaa, sillä pieniä käsilaukkuja tulee käytettyä tosi vähän. Kello kulkee kädessäni päivittäni ja samoin pieni käsilaukku, suuremman laukun sisällä. Eihän sitä tiedä, mihin rientoihin sitä työpäivän jälkeen tulee lähdettyä.. :)



♥ Penaali! Tämä on jo ihan vitsi, sillä kuten tyttäreni minulle kerran sanoi (samoin muuten on sanonut myös eräs työkaverini); kuka aikuinen käyttää penaalia?! No minä käytän! En tosin tiedä, onko se nyt oikea tai hyvä nimitys tälle rumilukselle (tämä on oikeasti hirveä mutta erottuu joka paikasta niin, etten vahingossa unohda sitä) mutta tässä kulkee mukana kaikki työpaikalla ja palavereissa tarvittava: kynä, lääkkeet, muistitikut, huulirasva, kuulokkeet, käyntikortit ja erilaiset tunnukset. Ehkäpä voisin ostaa seuraavaksi jonkin .. hmm.. neuraalimman värin..

Mukavaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥