perjantai 24. helmikuuta 2017

Viikkokatsaus vko 8

Mitä parasta perjantaita kaverit! Tässä kun on lomailun makuun päästy niin arvata saattaa, että lomailua voisi varsin mainiosti jatkaa vaikka vielä toisenkin viikon. Ihan kuten tiistaisessa postauksessa arvelinkin, tekisi jo mieli ottaa lomaa lomasta viikon verran, mutta onneksi tässä nyt kuitenkin on vielä viikonloppu välissä ennen arkeen paluuta. Pidemmittä puheitta viikon kohokohtien pariin, kuluneella viikolla..Nautin..
Lomasta tietenkin nautin etunenässä mutta kyllä erinomaisen ihanalta tuntui viime sunnuntaina, kun totesin ettei seuraavana päivänä tarvitse mennä töihin. Kohotin kahvikupillisen ja nautin palan suklaata ihan vaan fiilistelläkseni alkanutta lomaa!

Ihmettelin..
Tiistaina ihan todella ihmettelin hiljaista sulkapallohallia! Siirsimme keskiviikon pelivuoron tiistaille lomaviikon vuoksi ja olimme ainoat pelaajat koko hallissa! Saimme siis mielinmäärin syötellä sinne tänne, kukaan ei taatusti häiriintynyt :) Liekö kyseessä ollut hiihtolomaviikosta johtunut tyhjyys mutta olin enemmänkin luullut pelivuorojen olevan kortilla näin koulujen lomaviikolla mutta väärässäpä olin.

Kippis lomalle!


Junnasin paikallaan..
Mattoprojekti lepää laakereillaan, ei vaan ole ehtinyt tullut lomaviikolla matonteko-intoa. Viimeisiä kerroksia kyllä viedään joten paljoa ei enää puutu, mutta paikallaan tässä nyt on junnattu koko viikko, auts. Ehkäpä viikonloppuna sitten..

Yllätin jopa itseni..
Katsomalla kaksi (siis K A K S I !) elokuvaa lomaviikolla! Toisen katsoimme yhdessä puolisoni kanssa (ruksi seinään tästä!) ja toisen katsoin tyttäreni seurassa ihan oikeassa elokuvateatterissa. Tämä on kyllä ennenkuulumatonta ja tätä ei tosiaan tapahdu kovinkaan usein :) Ja tosiaan, miehenikin pysyi hereillä koko elokuvan ajan! Tästähän lähes voisi jo kolmannen ruksin laittaa seinään :)

Ihanan iloinen Vaiana -elokuvaVierailin..
Vihdoin ja viimein ehdin visiteerata keskiviikko- aamuna & other Stories -liikkeessä Espan Galleriassa! Olisin voinut viettää liikkeessä tuntikausia, sillä niin upea myymälä mielestäni oli! Vaatteet ja asusteet, samoin kuin kosmettiikka- ja kodintuotteet oli aseteltu esille tosi kauniisti ja koska olin liikkeellä tyttäreni kanssa, joka äitinsä tavoin tykkää kaikesta kiiltävästä ja krumeluurista, taisi meillä tunti myymälässä kyllä vierähtää helposti. Muutamia pieniä kodinjuttuja (lue: kynttilöitä) pääsi myös mukaan kotimatkallekin. Viereinen Samsøe & Samsøe -liike tuli myös tsekattua ja sieltäkin olisin voinut kotiuttaa vaikka koko myymälän tarjonnan..

Juhlin..
Vanhemman koiramme kaksivuotis synttäreitä juhlittiin keskiviikkona. Itse synttärisankari ei oikein tainnut juhlan aihetta täysin ymmärtää, mutta toki tyytyväisenä vastaanotti ylimääräiset herkkupalat juhlan kunniaksi. Nuorempi koirakaveri tietenkin sai myös pari extra-nappulaa, sillä kuten tunnettu (?) sananlasku sanoo; jos on juhla yhdellä, niin on myös toisella :) Varsin tyytyväisiä tuntuivat ystävykset olevan ja lumimyrskyn vinkuessa ulkona, kääriytyivät molemmat sohvalle turvallisesti pötköttämään.

Päiväunilla


Lounastin..
Kävin pitkästä aikaa Vapianossa lounalla ja sattuipa muuten mainiot pasta-annokset sekä itselleni, että koko muullekin porukalle! Tykkään Vapianon konseptista mutta lounasaika ei ehkä ole suotuisin ajankohta ruokailla kyseisessä paikassa mikäli mielii välttyä jonottamiselta. Johtuiko sitten hiihtolomaviikosta tai mistä lie, mutta vaikka juuri puolen päivän maissa ravintolassa ruokailin niin nyt ei ollut ruuhkaa ja saimme ruoat tosi nopeasti. Palvelu oli hyvää, samoin ruoka joten varsin onnistunut lounas. Aina ei tarvitse hifistellä ja välillä on kiva palata tuttuun ja turvalliseen!

Pähkäilin..
Sitä, että olisi äärettömän kivaa kuulla ja tietää, keitä siellä ruudun toisella puolella on. Niinpä ajattelin, että josko sitä laitettaisiin tämän blogin ensimmäin arvonta samalla käyntiin? Jos siis on ideoita tai ehdotuksia, mikä olisi kiva palkinto arvontaan niin laittakaapa ihmeessä viestiä osoitteeseen lifeofmarenki@gmail.com Olisiko jokin uutuus-kirja, kynttilä tai kosmetiikkatuote vai kenties leffaliput? Ideoita otetaan vastaan :) Palaan arvontaan tulevana viikonloppuna joten kannattaa pysyä kuulolla!

Rentoa Perjantaita!

Kahvivarastotkin tuli lomaviikolla täydennettyä :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥